اموزش پخت یک نان خوشمزه با غزاله

  • ارد...... یک کیلو
  • سبوس گندم..........نصف لیوان
  • شیر.......... یک سرد 2 لیوان
  • زرده تخم مرغ.........2 عدد
  • روغن زیتون.......2چهارم پیمانه
  • نمک........یک قاشق چای خوری
  • شکر.......نصف قا شق چای خوری
  • شنبلیه خشک با عطر خوب  کمی
  • طرز اماده کرن خمیر.
  • خوب دوست من.اول شیر.روغن زیتون.نمک.شکر را باهم کامل مخلوط کنید.
  • حالا خمیر مایه اماده.را اضافه کردهو خوی مخلوط می کنیم.
  • حالا کم کم ارد را اضا فه کنید.تا حدی که خمیر به دست بیاید.
  • زیاد ارد نر یزید. تا خمیر سفت نشود.
  • حا لا خمیر را در ظرفی که داخلش کمی ارد ریختید بزارید و روی خمیر را پلا ستیک بکشید تا 2 سا عت بگذارید استراحت کنه.به قول معروف خمیر ور بیایید.
  • .
  • خوب خمیر را چونه گیری کنید.و با وردنه باز کنید به صورت کشیده.
  • دقت کنید همه جای خمیر به صورت یک سان باز شود.
  • مواد لازم برای روی نان.
  • زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری شیر.کامل مخلوط کنید.
  • با قلم مو .مواد را روی به صورت رنگ امیزی روی نان بزنید.
  • حا لا سبزی معطر.را روی نان بپا چید.
  • خوب فر را که از قبل گرم کردیم نان ها را داخل فر می زاریم در پنجره وسط به مدت یک ربع.
  • اشما نان ها را باید انقدر در فر بزارید که پخته شود.
  • اگر از طمع شنبلیه خوشتون نمی یاد از کنجد استفاده کنید.
  • ولی خوشمزگی این نان به همان سبزی شنبلیه است.
  • خوب نان امادست.یک پارچه نخی تمیز پهن کنید نانها را روی ان بزارید تا خنک شود.
  • برای نگهداری نان انها را داخل .داخل فریز ربزارید.ولی نزارید زیاد سرد سرد شود کمی که خنک شد.بد فریز کنید.
  • نوش جان امید وارم خوشت امده باشد.راستی نظر تو بهم بگو.دوست دارم.شاد باشی.هرجا که هستی.قلب
/ 0 نظر / 35 بازدید